Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

New Moon



Η "Νέα Σελήνη", η δεύτερη ταινία από το έπος του λυκόφωτος που έγραψε η Stephenie Meyer σε σκηνοθεσία του Chris Weitz, είναι μια ενδιαφέρουσα ταινία φαντασίας... αν δεν έχετε πολύ υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις και απλώς θέλετε να χαζέψετε για δυο ώρες.
Στη χτεσινή παράσταση των οκτώ στο Γαλαξία, ο κνηματογράφος ηταν φίσκα, κυρίως από νέους, που σχολίαζαν συνεχώς με αναστεναγμούς και επιφωνήματα, κοροϊδευτικά ή ξελιγωμένα, όποτε εμφανιζόταν οι αρσενικοί πρωταγωνιστές (και μνηστήρες της Μπέλα) σε εντελώς "σεμνά και ταπεινά" αποκαλυπτικές πόζες!
Η Μπέλα προσπαθεί να ξεχάσει το βρικόλακα Έντουαρντ, και πέφτει στις στιβαρές αγκάλες του Ινδιάνου νεαρότερού της Τζέϊκ, ο οποίος όμως της προκύπτει ολίγον λυκάνθρωπος. Αχ, αυτό το κορίτσι, το έχει η μοίρα της να μην ερωτευτεί ποτέ κανένα φυσιολογικό αγοράκι της ηλικίας της.
Και τα δύο εκτοπλάσματα την έχουν ερωτευτεί βέβαια τρελά και κάνουν τα πάντα να την προστατέψουν από κάθε κακόβουλο ον (ανθρώπινο και μη) που την απειλεί.
Ποιος θα κλέψει τελικά την καρδιά της;
Μην ανησυχείτε. Η ταινία καταλήγει παρά τις τρομακτικές καταδιώξεις σε αίσιο τέλος, απ' όπου δε λείπει ούτε... η απαραίτητη πρόταση γάμου.
Από ποιον από τους δύο άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: